Home Tyrkiet

Tyrkiet

Tyrkiske myndigheder forbyder fly fra Danmark til Tyrkiet

0
Danske passagerer der kommer fra tredjelande skal 14 dage i karantæne før de må komme ind i Tyrkiet.

Diyanet fordømmer hærværk mod Aabenraa Moské

0
Præsidenten for Det tyrkiske direktorat for religiøse anliggenders kalder hærværket mod Aabenraa Moské for et "foragtelig angreb".

Familier markerer 1-års dagen for demonstrationer mod terrororganisationen PKK

0
En gruppe familier i det sydøstlige Tyrkiet har markeret etårsdagen for deres demonstrationer mod terrororganisationen YPG/PKK. Demonstrationerne begyndte i september for et år siden i byen Diyarbakir, hvor tre kvinder sagde, at deres børn var...

Overblik: Her er de tyrkiske præsidentkandidater – Præsidentvalget i Tyrkiet 2018

0
Vi har lavet en liste over præsidentkandidater for valget d. 24. juni 2018. Doğu Perinçek Temel Karamollaoğlu Selahattin Demirtaş Meral Akşener Muharrem İnce Recep Tayyip Erdoğan

Abdullah Gül opstiller ikke til præsidentvalget i Tyrkiet

0
Den forhenværende tyrkisk præsident og en af en af AKP's (Retfærdigheds- og Udviklingspartiet) grundlæggere, Abdullah Gül har meddelt, at han ikke stiller op til præsidentvalget i 24. juni.

Ferien i Tyrkiet er blevet over 50% billigere

0
Den tyrkiske lira er svækket med mere end 50% i det seneste to år. Dermed får du flere penge i hænderne, når du veksler kroner, såfremt turen går til Tyrkiet.

Tyrkiet skal til valg d. 24. juni 2018

0
Tyrkiet skal i tidlig valg. Recep Tayyip Erdogan udskriver præsident- og parlamentsvalg den 24 juni, efter opfordring fra MHP’s leder Devlet Bahceli.

Tyrkiets største mediehus solgt til Erdogans nære ven

0
Aydin Dogan der er Tyrkiets svar på Robert Murdoch, har solgt sine medier Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk samt distributionsvirksomheden Yaysat til Præsident Erdogans nære ven Erdogan Demirören.