5 august 2020 15:52

Nyheder

Forside Nyheder

Ayasofyamoskéen blev indviet i Roskilde

Ayasofyamoskéen blev indviet i Roskilde Ayasofyamoskéen blev indviet i Roskilde Ayasofyamoskéen blev indviet i Roskilde Ayasofyamoskéen blev indviet i Roskilde Ayasofyamoskéen blev indviet i Roskilde Ayasofyamoskéen blev indviet i...

Tyrkere i Danmark skal til stemmeurnerne fra 9. til 19. juni

Ud af de ca. 70.000 tyrkere der er bosat i Danmark, er der ca. 33.000 vælgere som har mulighed for at sætte deres kryds til tyrkisk præsidentvalg d. 24. juni på tyrkisk ambassade i København.

Abdullah Gül opstiller ikke til præsidentvalget i Tyrkiet

Den forhenværende tyrkisk præsident og en af en af AKP's (Retfærdigheds- og Udviklingspartiet) grundlæggere, Abdullah Gül har meddelt, at han ikke stiller op til præsidentvalget i 24. juni.

Ferien i Tyrkiet er blevet over 50% billigere

Den tyrkiske lira er svækket med mere end 50% i det seneste to år. Dermed får du flere penge i hænderne, når du veksler kroner, såfremt turen går til Tyrkiet.

Tyrkiet skal til valg d. 24. juni 2018

Tyrkiet skal i tidlig valg. Recep Tayyip Erdogan udskriver præsident- og parlamentsvalg den 24 juni, efter opfordring fra MHP’s leder Devlet Bahceli.

Tyrkiets største mediehus solgt til Erdogans nære ven

Aydin Dogan der er Tyrkiets svar på Robert Murdoch, har solgt sine medier Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk samt distributionsvirksomheden Yaysat til Præsident Erdogans nære ven Erdogan Demirören.

Angrebet på den tyrkiske ambassade: Løkke håber hurtig opklaring

Statsminister Lars Løkke Rasmussen håber på en hurtig opklaring af angrebet på den tyrkiske ambassade i Danmark.

Tyrkisk ambassade i København angrebet med molotovcocktails

Den tyrkiske ambassades bygning på Rosbæksvej 15 i Hellerup, blev her til natten angrebet med muligvis 4 molotovcocktails.